Οι Υπηρεσίες μας

Οι Υπηρεσίες μας

Μετρώντας εμπειρία χρόνων στον χώρο των μεταφορών, στη Beeline σας προσφέρουμε μία γκάμα υπηρεσιών που είναι τόσο ευρεία όσο και ευέλικτη.
Ετσι επιδιώκουμε να σας προσφέρουμε απόλυτα εξατομικευμένες εμπειρίες μεταφοράς είτα μας εμπιστεύεστε για ονειρεμένες

διακοπές, είτε για την καθημερινή μεταφορά μαθητών και υπαλλήλων, είτε για επαγγελματικά ταξίδια κλπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε, από την αρχή, μια custom made εμπειρία.

VIP μεταφορές

Μεταφορές ατόμων

Διαχείριση προορισμού

Με άριστα καταρτισμένους οδηγούς και μια σειρά από σύγχρονα οχήματα με όλες τις ανέσεις προσφέρουμε υπηρεσίες VIP μεταφορών για απόλυτη ασφάλεια, πολυτελή άνεση, προστασία και διακριτικότητα.

Η Εμπειρία “Beeline”

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε “βελούδινες” εμπειρίες μεταφοράς, που θα επιτρέψουν σε κάθε μας πελάτη να απολαύσει τη διαδρομή χωρίς καμία ανησυχία. Γι’ αυτό και πάντα τεστάρουμε κάθε διαδρομή πριν την κάνουμε μαζί σας.

Έτσι συλλέγουμε τα κατάλληλα δεδομένα ώστε εσείς να την απολαύσετε στο έπακρο.
Επιπλέον, το άριστα καταρτισμένο μας προσωπικό από οδηγούς είναι εκπαιδευμένο για να αντιμετωπίζει άμεσα κάθε ζήτημα, έχοντας στη διάθεσή του οδική βοήθεια 24/7 και τεχνολογικές real-time tracking.

Από μαθητές, υπαλλήλους, συμμετέχοντες σε συμβούλια και καλεσμένους σε επίσημες τελετές μέχρι ομάδες τουριστών, αναλαμβάνουμε την άνετη, ασφαλή και άμεση μεταφορά κάθε ατόμου στον προορισμό της επιλογής σας, προσφέροντάς τους μια πληθώρα σύγχρονων ανέσεων και υπηρεσιών, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Συγκεκριμένα:

Για σχολεία

Η εταιρεία μας διαθέτει 20 συνοδούς για σχολεία καθώς και 25 έμπειρους και άριστα καταρτισμένους οδηγούς με δίπλωμα κατηγορίας Δ.

Για εταιρείες

Προσφέρουμε αξιόπιστη, ασφαλή και άνετη μετακίνηση εργαζομένων από τις εγκαταστάσεις σας σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης και το αντίστροφο.

Για τουρισμό

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά τουριστών από και προς τα ενοικιαζόμενα γιοτ τους και επιπλέον συνεργαζόμαστε με εταιρείες κρουαζιερόπλοιων σε Πειραιά, Κέρκυρα και Κατάκαλο.

Ακόμα, συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες SKYSERVE και SWISSPORT.

Ζήστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία ταξιδιού στην υπέροχη Ελλάδα.

Αφήστε μας να σας ξεναγήσουμε στο λίκνο του πολιτισμού, της αρχαιοελληνικής μυθολογίας, της φιλοσοφίας αλλά και των επιστημών, έτσι όπως μονάχα ένας ντόπιος γνώστης μπορεί να το κάνει.

Δημιουργούμε για εσάς συναρπαστικές, εξατομικευμένες εμπειρίες ώστε να ζήσετε τον δικό σας “ελληνικό μύθο”.

Αναλαμβάνουμε μεταφορές ατόμων ή γκρουπ σε: ξενοδοχεία, εστιατόρια, δραστηριότητες, εκδρομές, χώρους συνεδρίου, λοιπές εκδηλώσεις και επίσημα δείπνα.

Επιπλέον, βοηθάμε στην εύκολη γεφύρωση κάθε γλωσσικού χάσματος.