Η Beeline

H Beeline

Στη Beeline διαθέτουμε έναν στόλο από 20 ιδιόκτητα και 120 συνεργαζόμενα υπερσύγχρονα, πολυτελή οχήματα ώστε να είμαστε πάντα σε θέση να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη για κάθε περίσταση.

Διαλέξτε το ιδανικό για τη δική σας περίπτωση SUV, Mini Van, λεωφορείο ή όχημα ΑΜΕΑ ανάμεσα από μια γκάμα που καλύπτει από 5 έως 55 θέσεις και δεκάδες ανέσεις.

Σχετικά με εμάς

Γιατί εμάς

Πιστοποιήσεις
& ασφάλεια Covid

Portoflio πελατών

Εταιρική Υπευθυνότητα

Για τους μικρούς μας φίλους

Σχετικά με εμάς

 

Η Beeline δεν είναι απλώς μία επιχείρηση μεταφοράς προσώπων. Είναι πολύτιμος σύμμαχος όλων όσοι αποζητούν να βιώνουν ξεχωριστές εμπειρίες απόλαυσης, ασφάλειας και άνεσης, σε κάθε περίσταση. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και τις πολυτελείς υποδομές με τη ζεστασιά ενός χαμόγελου, εμείς στην Beeline είμαστε, πλέον, η κορυφαία επιλογή των ιδιωτών και εταιρικών πελατών μας.

 

 

Στόχος μας είναι, κάθε σας ταξίδι, όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι, να αποτελεί μία αξέχαστη, απολαυστική εμπειρία. Γι’ αυτό στη Beeline όταν υποσχόμαστε άνεση, ασφάλεια και πολυτέλεια σε κάθε μεταφορά το εννοούμε. Στη Beeline σας… πάμε!

 

Στη δουλειά, στην εκδρομή, στο ταξίδι, στο σχολείο, στο tour της πόλης, σε exclusive συναντήσεις και όπου αλλού επιθυμείτε, πάντα με άνεση, πολυτέλεια και ασφάλεια. Απολαύστε “βελούδινες” μεταφορές με τη βοήθεια των σύγχρονων οχημάτων μας, των έμπειρων οδηγών μας αλλά και την 24/7 τεχνική υποστήριξη που προσφέρουμε σε κάθε μας πελάτη

8 πράγματα

που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε

Οι άριστα καταρτισμένοι μας οδηγοί

Ολοι οι οδηγοί μας διαθέτουν μακρόχρονη και ποικίλη εμπειρία στο χώρο των μεταφορών και έχουν επιλεχθεί από εμάς με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να παρέχουν μια απόλυτα ασφαλή και απολαυστική εμπειρία. Οι περισσότεροι μιλούν Αγγλικά και Γερμανικά, ενώ όλοι διαθέτουν ένα αψεγάδιαστο οδηγικό μητρώο

Ο ευρύς και άριστα διατηρημένος στόλος μας

Ο στόλος μας, που αποτελείται από 20 ιδιόκτητα καθώς και 120 συνεργαζόμενα οχήματα, φυλάσσεται πάντα σε ασφαλής χώρους στάθμευσης. Επιπλέον, όλα υπόκεινται σε συχνούς ελέγχους λειτουργίας και σέρβις που διενεργούνται, αποκλειστικά, στις εξουσιοδοτημένες αντιπροσωπείες τους

Η ασφάλεια κατά του Covid

Επειδή η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων μας είναι προτεραιότητα για εμάς, πριν και μετά από κάθε μετακίνηση εφαρμόζουμε εξελιγμένα συστήματα καθαρισμού σε όλες τις περιοχές υψηλής επαφής, με εγκεκριμένα από το κράτος αντιιικά προϊόντα. Παρακολουθούμε συνεχώς τις ενημερώσεις και οδηγίες από τις αρμόδιες αρχές δημόσιας υγείας, σχετικά με τον Covid και βελτιώνουμε τα πρωτόκολλα ασφαλείας μας ώστε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

Η παροχή πλήρους ασφάλισης

Το σύνολο του στόλου μας – τα ιδιόκτητα καθώς και τα συνεργαζόμενα με εμάς οχήματα – προσφέρουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη στους επιβάτες μέσω της Γενικής Πανελλαδικής.

Το πρωτοποριακό real time tracking

Ολα μας τα οχήματά είναι εξοπλισμένα με ένα υπερσύγχρονο σύστημα telematics που μας επιτρέπει να παρακολουθούμε την πορεία τους σε πραγματικό χρόνο και μας παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με το ανθρώπινο δυναμικό, τον εκάστοτε πελάτη και την κατάσταση του οχήματος.

Η 24ωρη οδική βοήθεια

Διαθέτουμε μια σβέλτη κινητή μονάδα τεχνικής εξυπηρέτησης που λειτουργεί 24/7 για να επιλύσει άμεσα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε μηχανική βλάβη στα οχήματά μας. Επιπλέον, διατηρούμε ορισμένα εφεδρικά οχήματα ως λύση έκτακτης ανάγκης, ώστε οι πελάτες μας να αντιμετωπίσουν την ελάχιστη καθυστέρηση και ενόχληση στη μεταφορά τους.

Η ασφάλεια καθοδόν δεν είναι μόνο δική μας δέσμευση αλλά και πιστοποιημένη από τον διεθνή οργανισμό TUV Austria

Η φροντίδα για τους μικρούς μας φίλους

Λατρεύουμε τα παιδιά και γι’ αυτό εγγυόμαστε την ασφάλεια αλλά και τη διασκέδασή τους σε κάθε διαδρομή προσφέροντας, παιδικό κάθισμα ή booster, φυλλάδια με δραστηριότητες και ένα online παιχνίδι που μπορούν να απολαύσουν ανά πάσα στιγμή!

Πιστοποιήσεις
& ασφάλεια Covid

 

Στη Beeline τηρούμε τα αυστηρά πρωτόκολλα του κορυφαίου οργανισμού Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων ώστε να σας παρέχουμε πάντα ασφαλείς Covid-Safe διαδρομές. Το TÜV AUSTRIA CoVid Shield αποτελεί το πρώτο σχήμα της πλατφόρμας σχημάτων πιστοποίησης Cover Shield Culture και θεωρείται ιδανικό για οργανισμούς που λόγω των δραστηριοτήτων τους ευνοούν τη φιλοξενία, το συγχρωτισμό και τη συγκέντρωση στις εγκαταστάσεις τους. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση διασφαλίζει την εφαρμογή κατάλληλων μηχανισμών διαδικασιών, υποδομών, εξοπλισμού και εκπαίδευσης προσωπικού για τον περιορισμό των πιθανοτήτων μετάδοσης της νόσου. Επιπλέον, οι πρακτικές απολύμανσης που ακολουθούμε είναι ευθυγραμμισμένες με το υγειονομικό πρωτόκολλο για τα τουριστικά λεωφορεία όπως έχει καθοριστεί από το υπουργείο Τουρισμού. 

Συγκεκριμένα γίνεται αυστηρός καθαρισμός και απολύμανση μετά από κάθε μεταφορά σύμφωνα με τα πρότυπα που ορίζει το TÜV AUSTRIA CoVid Shield ενώ απαιτείται χρήση μάσκας για όλους τους επιβαίνοντες. Επιπλέον γίνεται χρήση προστατευτικού εξοπλισμού (απλή χειρουργική μάσκα, γάντια) από τον οδηγό ενώ υπάρχει αντισηπτικό προς χρήση κατά την είσοδο των επιβατών. Επιπλέον, γίνεται αυστηρός καθαρισμός και απολύμανση μετά από κάθε μεταφορά σύμφωνα με τα πρότυπα που ορίζει το TÜV AUSTRIA CoVid Shield ενώ απαιτείται χρήση μάσκας για όλους τους επιβαίνοντες.

Portfolio Πελατών

 

Ανάμεσα στους εκλεκτούς μας πελάτες συγκαταλέγονται ορισμένοι από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς της χώρας και όχι μόνο όπως ο Ελληνικός Στρατός, η ΔΕΗ, η Τράπεζα Πειραιώς αλλά και η Αρσάκειος Σχολή, το Κολλέγιο Αθηνών και τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά» Ζηρίδη.

 

Μεταφορές προσωπικού

Μεταφορές μαθητών

 

Μεταφορές προσωπικού

Εταιρική Υπευθυνότητα

Στη Beeline δουλεύουμε με ανθρώπους, για ανθρώπους. Η προσπάθειά μας για μια καλύτερη κοινωνία είναι, λοιπόν, εγγενές κομμάτι της φιλοσοφίας μας. Γι’αυτό και τα τελευταία χρόνια προσφέρουμε εθελοντικά τις υπηρεσίες μας σε ΜΚΟ και οργανισμούς ώστε να συνεχίσουν, απρόσκοπτα, να φροντίζουν όλους όσους το έχουν ανάγκη περισσότερο.

Συγκεκριμένα έχουμε αναλάβει:

Τη μεταφορά εθελοντικών ομάδων του σταθμού ΣΚΑΙ από το 2010 έως το 2016

Τη μεταφορά παιδιών και προσωπικού για τον οργανισμό ΕΛΠΙΔΑ από το 2011 έως σήμερα

Τη μεταφορά παιδιών και προσωπικού για τα «Παιδικά Χωριά SOS» από το 2011 έως σήμερα

Τη μεταφορά παιδιών και προσωπικού για το «Χαμόγελο του Παιδιού» από το 2011 έως σήμερα.

Για τους μικρούς μας φίλους

Θέλουμε κάθε διαδρομή να είναι απολαυστική για όλους, γι’ αυτό στη Beeline δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια των μικρών μας φίλων αλλά και στη δημιουργία μίας ευχάριστης και διασκεδαστικής εμπειρίας στο ταξίδι.

  • Παιδικά καθισματάκια
  • Link σε online παιχνίδι
  • Downloadable printouts